"BİLSEM'DE BARIŞ ABİ PROJESİ" KAPSAMINDA DÜZENLENEN "BARIŞ MANÇO PORTRE ÇİZİMİ YARIŞMASI" İLKOKUL KATEGORİSİNDE ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Müzik, Sahne Sanatları, Edebiyat ve Görsel Sanatlar dâhil olmak üzere çeşitli kitle iletişim araçları kullanılarak Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğünün destekleriyle Samsun RK. Bilim ve Sanat Merkezi & "İzmanço (Barış Manço'nun ailesi tarafından desteklenen Barış sever gönüllü topluluğu)" iş birliği ile Türkiye geneli BİLSEM' lerde öğrenim gören öğrencilerin Kültürel, Sanatsal seçki ve çalışmalara katılımının sağlanması hedeflenen "Bilsemde Barış Abi" resim yarışmasında öğrencimiz Ecrin Dilem Gökay Türkiye ilkokul kategorisinde birinci olmuştur. 1. Olan öğrencimiz 2 gün İstanbulda konaklayacak olup Barış MANÇO'nun evini ziyaret edip, vapur turunda çeşitli etkinliklere katılacaktır.

Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz..

25.01.2022 299

25-01-2022