ŞIRNAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ OLARAK KURUM MÜDÜRÜMÜZ ERDAL YETİK  E-TWINNING PROJE EKİBİ İLE BİRLİKTE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİREMİZ SAYIN NAZAN ŞENER'İ ZİYARET ETTİK

ŞIRNAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ OLARAK KURUM MÜDÜRÜMÜZ ERDAL YETİK E-TWINNING PROJE EKİBİ İLE BİRLİKTE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİREMİZ SAYIN NAZAN ŞENER'İ ZİYARET ETTİK

Şırnak Bilim ve Sanat Merkezi olarak müdürümüz Erdal YETİK ile e-Twinning projesini yürüten öğretmenimiz Gül DÜNDAR ve  öğrencilerimiz ile birlikte Şırnak İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan ŞENER'i ziyaret ettik.

28.06.2021 183

Ziyarette öğrencilerimiz yürüttüğümüz projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve çalışmalarını müdiremiz Sayın Nazan Şener'e anlatarak proje hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nazan ŞENER, öğrencilerimize katılım belgelerini takdim ederek öğrencilerimize başarılarının devamını diledi ve Danışman Öğretmenimiz Gül DÜNDAR ve Okul Müdürümüz Erdal YETİK'e de teşekkürlerini iletti.

28-06-202128-06-202128-06-202128-06-2021